baner_botiga baner_botiga
No podeu veure aquesta animació Flash perquè no disposeu del plugin de Flash instal·lat al vostre navegador. Instal·lar-lo és gratuït i recomanable.
Descarregueu-lo de franc aquí i torneu a recarregar la pàgina un cop instal·lat.

Pàmies Hortícoles és una empresa familiar, amb quatre generacions dedicades a l'horticultura, que ha anat evolucionant segons les necessitats familiars i la demanda del mercat. Actualment, l'empresa està formada per en Josep i en Miquel, germans i titulars de l'explotació, i de vuit a vint treballadors segons l'època de l'any.


S'ha passat d'una explotació de productes d'horta de consum més freqüent amb vendes a escala local i provincial a ser presents a la majoria dels mercats centrals de tot l'Estat espanyol, atenent les necessitats ―cada cop més innovadores― de la restauració. Per a nosaltres és un autèntic repte, i a la vegada una il·lusió, poder atendre les fantasies d'una cuina cada dia més oberta al món i als sabors.


En l’actualitat, animats per molts restauradors que desitjaven poder rebre directament els nostres productes per millorar encara més la frescor dels articles que fan servir a les seves cuines, hem obert un sistema de venda directa per a restaurants i professionals a través d’aquest web.


La nostra empresa, per tal de presentar periòdicament novetats, actua tant a petició de professionals de la cuina com per iniciativa pròpia, experimentant tant en la recuperació de plantes i flors tradicionals autòctones com en el cultiu d'herbes i flors d'arreu del món que puguin adaptar-se a la nostra terra. Aquesta investigació ens ha permès ser capdavanters gràcies a l'ampli catàleg de productes oferts, tots ells de producció pròpia
El nostre objectiu no és créixer indefinidament, ja que el que més valorem és la proximitat als clients i la possibilitat de poder oferir-los els nostres productes amb la mateixa qualitat i  frescor que tindrien si els cultivessin ells mateixos.
Creiem que és important que tots els processos de producció, elaboració i comercialització siguin supervisats pels mateixos titulars de l'explotació, perquè som els responsables de la qualitat final.


Per poder cobrir la demanda actual i oferir la gran diversitat d'articles dels quals disposem, a més de la nostra producció, comptem amb la col·laboració de cinc explotacions de joves pagesos dels voltants amb els quals planifiquem la producció i compartim la nostra filosofia de qualitat, frescor o estacionalitat al cent per cent. A hores d’ara, tota o part de la seva producció es ven sota la nostra marca, tot i que ―si ho volen― poden emprendre la comercialització directa dels seus productes en qualsevol moment. Els podreu conèixer en l'apartat dedicat a les persones.


Sabem que sense un bon equip humà com el que disposem a nivell laboral, la nostra empresa no seria res. Tot i l'estacionalitat productiva condicionada pel clima extrem del territori on som, procurem contractar les mateixes persones en cada campanya perquè coneixen bé la producció i els nivells de qualitat que desitgem oferir als nostres clients.


Mitjans de transport propis i empreses d’agrupatge i de paqueteria ―totes amb vehicles frigorífics i una  professionalitat contrastada― ens ajuden a fer arribar els nostres articles en un estat de conservació perfecte als punts de venda.


Així, doncs, ens agradaria que poguessin conèixer bé els nostres productes, qui els ha conreat, les tècniques aplicades, on han crescut... Això és, segons el nostre parer, la veritable traçabilitat.

 

Partida Primera Marrada, s/n · 25600 Balaguer (Lleida) · Tel. 973 451 421 · Fax 973 449 162 · A/e.: ventas@pamieshorticoles.com ·

 

Partida Primera Marrada s/n · 25600 Balaguer (Lleida) · Tel. 973 451 421 · Fax 973 449 162 · A/e.: ventas@pamieshorticoles.com · Advertència legal · Política de cookies · Política de privacitat